Vrijdag 28 en Zaterdag 29 mei doet Speel-o-theek Berend Botje mee met de Landelijke NLDoet Dag  van het Oranje fonds. Op deze dag staan onze vrijwilligers speciaal met een kraam buiten voor het pand De Linie 5. Wij staan daar om Speelgoed te verkopen, dat niet meer aan de hoge eisen voor de uitleen voldoet, maar nog wel mooi is, zodat hiervan afstand gedaan wordt. Wij bieden het te koop aan voor kleine prijsjes. Van de opbrengst kopen wij dan weer nieuw speelgoed  voor de uitleen.

Zo wordt verspilling verder tegengegaan en het milieu minder belast. Het terugdringen van het belasten van het milieu is voor de Speel-o-theek al jaren een zeer belangrijke pijler.

Ook hebben wij een mooie actie om nieuwe leden te verwelkomen en een Spel, Raad het aantal lego stenen dat  in een pot zit en je wint gratis een exclusief jaarabonnement van de Speel-o-theek.

De kraam is geopend van 10.00-15.00 uur. Uiteraard met mond kapje en we houden afstand.

Naast het verkopen van gebruikt speelgoed is het voor Berend Botje ook een uitgelezen gelegenheid nieuwe vrijwilligers te werven. Berend Botje kan alleen draaien door de inzet van vrijwilligers die zich, van bestuur tot uitleenvrijwilliger, geheel belangeloos inzetten. Dus heb je affiniteit met kinderen en zoek je vrijwilligerswerk, dan ontmoeten wij je graag. Speel-o-theek Berend Botje is een stichting, die zich al ruim 35 jaar, inzet voor kinderen, ouderen, tussen 0 en 99 jaar. Het motto van Berend Botje is dat alle kinderen, uit alle lagen van de Capelse Gemeenschep, toegang hebben tot kwalitatief goed, modern en pedagogische verantwoord speelgoed waarmee zij zich optimaal kunnen ontwikkelen en waaraan zij veel speelplezier kunnen beleven. Door het speelgoed te huren kunnen ouders kosten besparen en het milieu minder belasten. De thuishaven van Speel-o-theek Berend Botje is De Linie 5 in het Huis van de Wijk. Meer informatie kunt u vinden op onze mooie website www.spelenbijberendbotje.nl of op fb.

Share This