Zaterdag 5 oktober 2019. Op en in winkelcentrum De Terp was het gezellig druk met tal van standjes en verkoopkraampjes.Gelukkig bleef het aangenaam en droog weer, wat de afgelopen dagen nadrukkelijk anders was.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook de vrijwilligers van Speel-o-theek Berend Botje waren zichtbaar aanwezig. Zo stond er een ruime verkoopkraam alwaar speelgoed werd aangeboden voor de verkoop. Dit speelgoed was afkomstig uit de grote voorraad van Berend Botje maar dat niet meer geschikt is voor de uitleen. Maar ook hier geldt, weggooien is zonden, zeker als er nog kinderen een plezier mee gedaan kan worden.

Berend Botje zou Berend Botje niet zijn, als er geen schminktafel was ingericht waar kinderen zich gratis konden laten schminken. De kinderen vonden het, zoals altijd, heel spannend en leuk. Er werd dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Vlinders, tijgers, prinsessen alles was te vinden op De Terp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het bestuur van Speel-o-theek Berend Botje wil de organisatoren van Rommelmarkt Oostgaarde, zijnde WOP Oostgaarde en Winkelcentrum De Terp en in het bijzonder de heer Bruijnzeels heel hartelijk bedanken.

(Foto: Dirk Jan Radsma)

Share This