Op woensdag 21 maart 2018 vond het jaarlijkse vrijwilligersuitje plaats, ditmaal in Restaurant Mediterraanse Chef aan het stadplein te Capelle aan den IJssel. Gelukkig konden bijna alle vrijwilligers van SOT aanwezig zijn en het was dan ook een gezellige boel. Vooraf kon een keuze gemaakt worden uit een drietal 3-gangen menu’s die door De Mediterraanse Chef waren samengesteld. De menu’s bestonden uit, vis-, vlees- of vegetarische- gerechten. Als voorafje was er een amuse, vervolgens een voorgerechtje, het hoofdgerecht en tot slot een dessert. Dit alles onder het genot van drankjes. Het eten viel goed in de smaak net als de zeer gezellige en vriendelijke bediening. Hiernaast enkele kiekjes en een korte video van het gezellige samenzijn. Er wordt alweer nagedacht over een volgend uitje. Het Berend Botje Journaal houdt de vrijwilligers uiteraard op de hoogte! Mediterraanse Chef, bedankt voor het perfect verzorgen van de avond!

 

 

 

 

 

 

Share This